Wie ben ik

Leuk dat je mijn website gevonden hebt! Ruim 20 jaar werk ik met kinderen. Het begon in mijn tienerjaren als oppas bij kinderen van buren, familie en al gauw bij mensen die ik niet kende, gewoon omdat iedereen zo tevreden was. Mijn persoonlijke kenmerken zijn zorgzaam, liefdevol, veiligheid, met oog en hart voor wat een kind persoonlijk als individu nodig heeft. Werken met kinderen zit in mijn bloed en als logische stap ben ik een opleiding hiervoor gaan doen.  

Na jaren in de kinderopvang gewerkt te hebben ben ik nu gastouder thuis.

Ik ben getrouwd en heb een lieve sociale dochter van 2 jaar.

Knutselen

Naast de vrije speelmomenten, is creatief bezig zijn mijn grote hobby. Zoveel mooie dingen te maken en ontdekken. Niet alleen leuk om te doen, maar ook nog eens goed voor de motorische ontwikkeling. Dus schort om en knutselen maar!

Jimdo

You can do it, too! Sign up for free now at https://jimdo.nl/